Wat te bezoeken, waar en wanneer Pico Island te bezoeken

Wat te bezoeken, waar en wanneer Pico Island te bezoeken
Geplaatst door:   Toni Martins
Aanbevolen seizoen:   Het hele jaar
Aanbevolen duur:   4 Dagen
Het eiland Pico, gelegen in de centrale groep van de Azoren, is een van de eilanden met veel toeristisch potentieel en interessante plaatsen om te bezoeken.
Om vanaf het vasteland naar het eiland Pico te komen, heb je de optie van een rechtstreekse vlucht, Lissabon/Pico, je hebt de optie Lissabon/Faial en vervolgens de veerboot van de stad Horta naar Madalena do Pico, met verschillende dagelijkse verbindingen en de optie Lissabon/Ponta Delgada of Terceira/Pico. Omdat ik ervoor koos om de 3 eilanden van de centrale groep te bezoeken, reisde ik liever naar Faial, huurde ik een auto in Faial en ging ik naar de andere eilanden.
De veerverbinding Faial/Pico duurt ongeveer 30 minuten, de veerboten zijn nieuw en modern en in uitstekende staat.
Een van mijn aanbevelingen is om een ​​auto te huren en het eiland en alles wat het je te bieden heeft te ontdekken, wees niet bang want het is een eiland en als zodanig zul je niet verdwalen, maar met de auto kun je stop wanneer je wilt, waar je wilt en blijf zo lang als je wilt.
Een van de grootste attracties vandaag voor degenen die het eiland Pico bezoeken, is het beklimmen van de berg, de hoogste in Portugal op 2.351 m. Op de top van de berg bevindt zich de krater van de vulkaan en in deze krater ontstond bij een recentere uitbarsting nog een kleinere verhoging, die de Picarotos Piquinho noemen, ongeveer 70 meter hoog.
Om naar de top van de berg te klimmen zijn er enkele voorwaarden en regels. Allereerst moet je een goede fysieke conditie hebben, de klim is erg moeilijk, het duurt altijd meer dan 3 uur en veel meer als je niet in uitstekende fysieke conditie bent, zul je vaak op handen en voeten moeten klimmen. Het startpunt van de wandeling is bij Casa da Montanha dat halverwege de berg ligt, daar moet je je eerst inschrijven en informeren of je alleen of met een gids gaat klimmen, zelfs alleen naar boven, je moet een GPS systeem zodat het altijd gelokaliseerd is. afhankelijk van hoe je naar boven gaat, zijn er kosten (tussen € 25 en € 65), maar het is altijd aan te raden om met een gids te gaan. Vergeet niet een goede verzekering af te sluiten, want als u iets overkomt, zijn de kosten van evacuatie erg hoog.
Een andere grote attractie zijn de corral-wijngaarden en natuurlijk het genieten van de heerlijke wijnstokken die dit eiland voortbrengt.

De reis

Maddalena do Pico

  Ferry ilha do Pico para ilha do Faial  
Madalena
  Igreja Matriz de Madalena do Pico  
Madalena
  Antigo cais de Madalena do Pico  
Madalena

Madalena do Pico, de hoofdstad van het eiland Pico, ligt aan de westkant van het eiland Pico en is de meest recente gemeente op het eiland, opgericht op 8 maart 1723.
Omdat de locatie de voorkeur geniet vanwege de nabijheid van de stad Horta en de kortste afstand tussen het eiland Pico en het eiland Faial, is het nu de belangrijkste haven van het eiland.
Het dorp heeft goede restaurants, hotels en is het meest bevolkte van het hele eiland.
Commentaar Maddalena do Pico
Voeg foto´s toe aan: Maddalena do Pico


Wijngaard en wijnmuseum op het eiland Pico

  Museu da vinha e do vinho da Ilha do Pico  
Madalena
  Museu da vinha e do vinho da Ilha do Pico  
Madalena
  Museu da vinha e do vinho da Ilha do Pico  
Madalena
  Museu da vinha e do vinho da Ilha do Pico  
Madalena
  Museu da vinha e do vinho da Ilha do Pico  
Madalena

Een andere niet te missen plek is het bezoek aan het wijnmuseum.
Hier ontdekt u de hele geschiedenis van Pico-wijnen, de corral-wijngaarden, de stills en een panoramisch uitzicht waar u de beroemde wijngaard-corrals kunt bewonderen.
Het museum is gevestigd in het voormalige Carmelitas-klooster en werd ingehuldigd in 1999. Tijdens de maanden september kunnen bezoekers deelnemen aan de druivenoogst.
Commentaar Wijngaard en wijnmuseum op het eiland Pico
Voeg foto´s toe aan: Wijngaard en wijnmuseum op het eiland Pico


Wijnkelder op het eiland Pico

  Adega vitivinícola da ilha do Pico  
Madalena

Naar het eiland Pico gaan en geen wijnmakerij bezoeken is bijna alsof je niet naar Pico gaat, we bezochten de oudste wijnkelder op het eiland waar we verschillende Pico-wijnen proefden die in deze wijnmakerij werden geproduceerd en waar we niet alleen op de hoogte werden gebracht van de geschiedenis, maar van de verschillende soorten druiven en wijnen die in de kelder en ook op het eiland worden geproduceerd.
We werden zeer goed bezocht, met een zeer goed verzorgde technisch-professionele uitleg. Mis dit bezoek niet
Commentaar Wijnkelder op het eiland Pico
Voeg foto´s toe aan: Wijnkelder op het eiland Pico


Cela-bar, eiland Pico

  Cela bar  
Madalena
  Cela bar  
Madalena

Cela Bar is uitgegroeid tot een must-visit-punt op het eiland Pico en heeft architectuurprijzen gewonnen vanwege de vormen en gebruikte materialen. Gelegen aan zee met uitzicht op het Faial/Pico-kanaal en de stad Horta aan de andere kant, heeft deze bar een houten constructie die eruitziet als de rug van een walvis.
Laten we zeggen dat het een bezoek waard is vanwege de architectuur en locatie.
Commentaar Cela-bar, eiland Pico
Voeg foto´s toe aan: Cela-bar, eiland Pico


Cachorro dorp

  Cachorro, Ilha do Pico  
Cachorro
  Cachorro, Ilha do Pico  
Cachorro
  Cachorro, Ilha do Pico  
Cachorro
  Cachorro, Ilha do Pico  
Cachorro

Het dorp Cachorro ligt dicht bij de luchthaven op het eiland Pico en is ook een van de plaatsen die u niet mag missen. Bij een bezoek aan dit dorp heb je het gevoel dat je terug in de tijd reist. Typische eilandhuizen gebouwd in lavasteen. De naam is te danken aan een rotsformatie in de vorm van een hondenkop. Een andere attractie van dit dorp zijn de rotsformaties, de bogen gevormd door vulkanisch gesteente waardoor de zee op dagen met ruwe zee naar binnen komt, zijn een waar natuurspektakel. Deze formaties zijn samengesteld uit vulkanische grotten en lavabuizen, deze strekken zich uit in de zee en veroorzaken sterke draaikolken en draaikolken in het zeewater wanneer ze hun tunnels en vulkanische grotten binnendringen.
Commentaar Cachorro dorp
Voeg foto´s toe aan: Cachorro dorp


Lajido, Pico-eiland

  Lajido, Ilha do Pico  
Lajido
  Lajido, Ilha do Pico  
Lajido
  Lajido, Ilha do Pico  
Lajido
  Lajido, Ilha do Pico  
Lajido
  Lajido, Ilha do Pico  
Lajido

Een van de plaatsen die je niet mag missen bij een bezoek aan het eiland Pico, Lajido, ontleent zijn naam aan het feit dat het gelegen is aan uitgestrekte lavastromen. Het dorp Lajido, ligt aan zee aan de noordkust van het eiland Pico, vol met oude kelders of het was niet voor Lajido sinds het begin beroemd om zijn likeurwijn die zoveel bekendheid gaf aan de wijnen van het eiland van Pico. Het is ook in Lajido dat u een van de belangrijkste gebieden voor de teelt van wijnstokken op het eiland Pico kunt vinden, voornamelijk de beroemde VERDELHO. Hier kunt u de koralen van de Verdelho-wijngaarden en de koralen die bestemd zijn voor de teelt van vijgenbomen bewonderen. De meeste huizen in Lajido hebben een traditionele architectuur, met behoud van de lavastenen constructie. U zult gemakkelijk een kelder vinden waar u niet alleen meer te weten kunt komen over de wijnproductie, maar ook over de productie van cognac.
Commentaar Lajido, Pico-eiland
Voeg foto´s toe aan: Lajido, Pico-eiland


São Roque do Pico

  São Roque do Pico  
São Roque do Pico
  São Roque do Pico  
São Roque do Pico

São Roque do Pico ligt aan de noordkust van het eiland Pico, in São Roque do Pico bevindt zich een van de belangrijkste havens van dit eiland. São Roque do Pico was erg getekend door de walvisindustrie, met als een van de belangrijkste attracties het bezoek aan onder andere het museum van de walvisindustrie, het klooster van São Pedro de Alcântara, de natuurlijke poel van Cais do Pico.
Commentaar São Roque do Pico
Voeg foto´s toe aan: São Roque do Pico


Ponta da Ilha-vuurtoren


De vuurtoren van Ponta da Ilha, ook wel bekend als de vuurtoren van Manhenha, bevindt zich aan de oostkant van het eiland Pico. Het is gebouwd in 1946 en verdient een bezoek, niet zozeer vanwege de vuurtoren, maar vanwege alles wat je langs de weg zult zien en ontdekken totdat je er bent. De vuurtoren is niet toegankelijk voor het publiek.
Commentaar Ponta da Ilha-vuurtoren
Voeg foto´s toe aan: Ponta da Ilha-vuurtoren


Central Peak-lagunes


Een van de beroemdste lagunes is de Capitão-lagune, maar als je via het centrale plateau binnenkomt, kun je verschillende meren en lagunes bewonderen, evenals de schoonheid van de landschappen van dit deel van het eiland Pico.
Commentaar Central Peak-lagunes
Voeg foto´s toe aan: Central Peak-lagunes


Landschappen van het centrum van het eiland Pico

  Paisagens do centro da Ilha do Pico  
Ribeira Grande
  Paisagens do centro da Ilha do Pico  
Ribeira Grande
  Paisagens do centro da Ilha do Pico  
Ribeira Grande
  Paisagens do centro da Ilha do Pico  
Cascalheira
  Paisagens do centro da Ilha do Pico  
Fetais
  Paisagens do centro da Ilha do Pico  
Fetais

Als u naar de oostkant van het eiland gaat en via secundaire wegen terugkeert door het centrum van het eiland, kunt u prachtige landschappen, lagunes en kleine vulkaancaldera's bewonderen. De landschappen van het centrale plateau zijn werkelijk bewonderenswaardig. Weilanden met koeien tussen het groen, aan weerszijden van het eiland vanaf de hoogste punten te zien, mag u niet missen, u kunt dit plateau ook bereiken via de N3 weg langs Lagoa do Capitão.
Commentaar Landschappen van het centrum van het eiland Pico
Voeg foto´s toe aan: Landschappen van het centrum van het eiland Pico


Weg N3 of langsweg

  Estrada N3 ou estrada longitudinal  
São Caetano
  Estrada N3 ou estrada longitudinal  
Lajes do Pico
  Estrada N3 ou estrada longitudinal  
Lajes do Pico

Weg N3 of ook wel de longitudinale weg genoemd heeft 23 km, waarvan 9 km een ​​lang recht stuk is, dit rechte stuk is het langste in de Azoren-archipel en een van de langste rechte stukken in Portugal. Het maakt ook deel uit van de Top 10 lijst van dingen die je niet mag missen op het eiland Pico. Via deze weg kunt u Lago do Capitão gemakkelijk bereiken, en als u het beste uitzicht op de berg Pico wilt hebben, krijgt u hier op deze weg de beste foto. De N3 of Longitudinale weg werd door een internationaal tijdschrift beschouwd als de mooiste weg van Portugal.
Langs deze weg vind je veel goede verrassingen, bijvoorbeeld koeien op de weg, overal koeien die het landschap verfraaien. Vergeet daarom niet om deze weg op te nemen in je reisschema wanneer je Pico Island bezoekt.
Commentaar Weg N3 of langsweg
Voeg foto´s toe aan: Weg N3 of langsweg


Pico-berg

  Montanha do Pico  
São Caetano
  Montanha do Pico  

De berg die de bewoners van het eiland (de picarotos) geen Pico-berg noemen, maar gewoon berg, is het beeld dat het eiland voorstelt. Pico Mountain is tegenwoordig een van de grootste attracties vanwege het aantal toeristen van over de hele wereld die hier komen voor het avontuur en de unieke ervaring van het beklimmen van deze berg, de grootste in Portugal met een hoogte van 2351 meter. Het startpunt voor de beklimming van de Pico-berg is het berghuis, dat op zichzelf al bijna de helft van de hoogte vertegenwoordigt. Om de berg te beklimmen moet je op een aantal voorwaarden letten. Allereerst moet je in een zeer goede fysieke conditie zijn, de duur van de beklimming en afdaling duurt ongeveer 4 uur, vergeet degenen die denken dat naar beneden gaan gemakkelijk is, maar dat is het niet, misschien is naar beneden gaan zelfs moeilijker dan omhoog omdat ik als je omhoog gaat, moet je vaak met je handen helpen, stel je voor dat je naar beneden gaat. Een andere voorwaarde is dat je moet reserveren, ook als je niet met een gids gaat en vergeet niet dat je in het hoogseizoen ruim van tevoren moet reserveren om de klim te maken. Om naar boven te kunnen gaan, moet je ook naar het Berghuis gaan om het GPS-apparaat te ontvangen dat je tijdens de hele reis zult moeten gebruiken en dat je zal redden als je verdwaalt of moet worden geëvacueerd, als je je locatie kent. Om naar boven te gaan, moet je de dienstregeling in acht nemen zodat je voor het vallen van de avond terug kunt zijn, tenzij je de route met overnachting doet. Het wordt aanbevolen om de beklimming te maken onder begeleiding van een gids. Wat je ook niet mag vergeten, is het afsluiten van een speciale avontuurlijke verzekering, want een eventuele evacuatie is erg duur.
Als je het eiland Pico bezoekt met de bedoeling de klim te maken, moet je meerdere dagen blijven om op een dag met goede weersomstandigheden te kunnen klimmen, dus je moet minstens een week blijven
Als je de klim niet wilt maken, kun je altijd naar het berghuis gaan en de video's en uitleg over Pico Mountain bekijken.
Commentaar Pico-berg
Voeg foto´s toe aan: Pico-berg


Frade Mill, Pico-eiland

  Moinho do Frade, Ilha do Pico  
Criação Velha
  Moinho do Frade, Ilha do Pico  
Criação Velha
  Moinho do Frade, Ilha do Pico  
Criação Velha
  Moinho do Frade, Ilha do Pico  
Criação Velha

Ingevoegd in het midden van een van de grootste wijngaarden van het eiland, biedt de Frade-molen een indrukwekkend beeld dat opvalt in het midden van de koralen. Moinho do Frade is in 2003/2004 herbouwd. De reconstructie is gemaakt om een ​​kopie te zijn van de oorspronkelijke molen waarin het malen van granen de functie was.
Commentaar Frade Mill, Pico-eiland
Voeg foto´s toe aan: Frade Mill, Pico-eiland


Corral-wijngaarden

  Vinhas de Curral  
Criação Velha
  Vinhas de Curral  
Criação Velha
  Vinhas de Curral  
Cais do Mourato

Misschien nog meer bezocht dan Pico Mountain, zijn de corral-wijngaarden het mooiste wat het eiland te bieden heeft. Je vindt deze constructies overal op het eiland, maar met een grotere incidentie aan de zuidkust. Het is iets dat je echt niet mag missen. Weet je dat als je alle stenen die de koralen bouwen op een rij zou zetten, ze een lijn zouden creëren die de planeet aarde bijna 2 keer rond de evenaar zou omcirkelen. De Corral-wijngaarden staan ​​nu op de Werelderfgoedlijst, wat zorgt voor continuïteit en onderhoud. Elke kraal heeft niet meer dan 1,20 meter wijnstokken, en dat
a om je het werk voor te stellen dat nodig is om de wijn te bereiken, moet je snoeien, zwavelen, plukken, de muren in één stuk houden en dit alles handmatig, naast het kijken naar de kralen lijkt het meer op een doolhofspel, in grotere wijngaarden om naar de centre das vines is een puzzel en een ongelooflijke klus omdat je de druiven door de labyrinten moet vervoeren. Daarom is de wijn duurder, maar wel erg lekker. De geschiedenis zegt dat de tsaren van Rusland deze wijn alleen dronken.
Commentaar Corral-wijngaarden
Voeg foto´s toe aan: Corral-wijngaarden


Landschappen langs de zuidkust

  Paisagens ao longo da costa sul  
Cachorro
  Paisagens ao longo da costa sul  
Cais do Mourato
  Paisagens ao longo da costa sul  
Criação Velha

Een andere niet te missen weg is de weg die van Madalena naar Candelária gaat, maar altijd langs de kust. Hier is het mogelijk om alle schoonheid en al het werk te waarderen dat de constructie van de koralen was en is om de wijnstokken te beschermen en te planten. Een weg die je niet mag missen. Via deze weg kunt u ook de Frade-molen en de omliggende wijngaarden bezoeken.
Commentaar Landschappen langs de zuidkust
Voeg foto´s toe aan: Landschappen langs de zuidkust


Lajes do Pico

  Lajes do Pico  
Lajes do Pico
  Lajes do Pico  
Lajes do Pico

Het dorp Lajes do Pico was waar de vestiging van het eiland begon, de eerste kolonist was slechts een man en zijn hond die enige tijd alleen woonden, het verhaal gaat dat ongeveer een jaar. Het is bekend dat de man Fernão Álvares Gospel heette, Fernão Álvares vestigde zijn woonplaats in het jaar 1460, misschien vanwege de behoefte aan watervoorziening, hij bouwde het huis naast de bestaande beek daar en vele jaren stond het bekend als Ribeira de Fernando Álvares. Lajes do Pico was jarenlang het centrum van de walvisvangst en momenteel is het mogelijk om het Walvisvaartmuseum te bezoeken waar u meer te weten kunt komen over deze activiteit. Ik raad aan om het vissershavengebied, het historische centrum en de parochiekerk te bezoeken.
Commentaar Lajes do Pico
Voeg foto´s toe aan: Lajes do Pico


Landschappen van het eiland Pico

  Paisagens da Ilha do Pico  
Madalena
  Paisagens da Ilha do Pico  
Lajido
  Paisagens da Ilha do Pico  
Criação Velha
  Paisagens da Ilha do Pico  
Pontas Negras

Voornamelijk in het centrum/oosten van het eiland, via een van de secundaire wegen die dat deel van het eiland doorkruisen en richting de lagunes, vindt u zeer mooie landschappen. We zijn begonnen vanaf de oostkant, van Farol naar de lagunes langs secundaire wegen, wees niet bang, want in eerste instantie lijkt het erop dat de weg erg slecht is en zal eindigen zonder ergens toegang toe te geven, maar zo is het niet, ga door, Als je een GPS hebt, gebruik die dan en ga naar de meren en toppen en je zult zien dat het echt de moeite waard is. zie de foto's
Commentaar Landschappen van het eiland Pico
Voeg foto´s toe aan: Landschappen van het eiland Pico


O Petisca Restaurant, Pico-eiland

  Restaurante o Petisca, Ilha do Pico  
Madalena

Tijdens ons verblijf op het eiland Pico, wanneer we in de buurt waren, maakten we van de gelegenheid gebruik om te lunchen in dit restaurant, de reden is dat het tijdens de lunch een zelfbedieningsbuffet heeft, een uitstekende variëteit en kwaliteit en een prijs die niet beledigend is.
Dus hier laten we onze aanbeveling achter als u het eiland Pico bezoekt.
Commentaar O Petisca Restaurant, Pico-eiland
Voeg foto´s toe aan: O Petisca Restaurant, Pico-eiland


Comments
Heeft nog steeds geen opmerkingen voor
Wat te bezoeken, waar en wanneer Pico Island te bezoeken
Laat je reactie achter

  Dankjewel

Andere routes

O que visitar, onde e quando visitar a Ilha do Faial
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
1ª Etapa - Viagem pela Europa em autocaravana (MotorHome)
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando Pisa em autocaravana (MotorHome)
Routebeschrijving voor: Italy
Geplaatst door: Toni Martins
O que visitar, o que fazer em Buenos Aires
Routebeschrijving voor: Argentina
Geplaatst door: Angela Martins
Rota das Cidades Históricas de Minas Gerais
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Brazil
Afstand om te reizen: 1061 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Rota dos Pirenéus Espanhóis
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Spain
Afstand om te reizen: 668 km
Geplaatst door: Toni Martins
Roteiro das vilas Medievais da Bretanha
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: France
Afstand om te reizen: 729 km
Geplaatst door: Toni Martins
Rota dos 19 Castelos da região da Serra da Estrela
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 531 km
Geplaatst door: Toni Martins
Roteiro das Praias da Costa Vicentina
Routebeschrijving voor MobilHome
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 239 km
Geplaatst door: Antonio Martins
O que visitar, onde e quando visitar a Ilha de São Jorge nos Açores
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando Soajo, Lindoso e Aldeia das Pontes
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 36km
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando as ruinas de Pompeia e as ruinas de Herculano
Routebeschrijving voor: Italy
Geplaatst door: Toni Martins
Roteiro dos Alpes Franceses
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: France
Afstand om te reizen: 1041 km
Geplaatst door: Toni Martins
Internet Satélite para autocaravana, como funciona e quanto custa
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
Da Foz à Nascente do Rio Tejo
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 999 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Roteiro das vilas Medievais da Toscana
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Italy
Afstand om te reizen: 374 km
Geplaatst door: Toni Martins
Rota das Aldeias, Vilas e Cidades históricas do centro de Portugal
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 595 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Visitando a Aldeia de Pitões das Júnias
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
Roteiro dos Castelos e Palácios do Vale do Loire
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: France
Afstand om te reizen: 309 km
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando Matera, Alberobello e Polignano a Mare
Routebeschrijving voor: Italy
Geplaatst door: Toni Martins
Rota do Rio Guadiana
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 309 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Rota dos Castelos do Alentejo
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 431 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Rota das Aldeias de Xisto
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 429 km
Geplaatst door: Antonio Martins
8 países (Republica Checa, Áustria, Eslováquia, Hungria, Croácia, Eslovénia, Itália, Alemanha)
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Czech Republic
Afstand om te reizen: 3370 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Roteiro do Paraguai e Bolívia incluindo a Rota da Morte
Routebeschrijving voor 4x4
Routebeschrijving voor: Paraguay
Afstand om te reizen: 2667 km
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando as Cascate del Mulino, Termas de Saturnia
Routebeschrijving voor: Italy
Geplaatst door: Toni Martins
Rota Romântica da Alemanha
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Germany
Afstand om te reizen: 416 km
Geplaatst door: Toni Martins
De Maputo à Ilha de Moçambique
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Mozambique
Afstand om te reizen: 2994 km
Geplaatst door: Antonio Martins
O que visitar, onde e quando visitar a Ilha do Pico
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando a Costa Amalfitana fazendo base em Pompeia
Routebeschrijving voor Moto
Routebeschrijving voor: Italy
Afstand om te reizen: 140
Geplaatst door: Toni Martins
 

Waarom boeken bij ROTAS TURISTICAS
De beste prijzen
Onze partnerships met de grootste operatoren ter wereld bieden een zoektocht naar de beste prijzen op de markt.
Meer opties
In Rotas Turisticas kunt u het hotel boeken, het vliegticket kopen, de transfer van de luchthaven naar het hotel boeken en vice versa, de lokale excursies boeken, de auto huren, een reisverzekering afsluiten en de plaatsen bezoeken die u kunt bezoeken en waar u naartoe kunt gaan.
Vakantietips & bestemmingen
Honderden vakantiebestemmingen met alle opties waarmee u eenvoudig de bestemming kunt kiezen die het beste bij uw droomvakantie past.
ROTAS TURISTICAS


Volg ons op sociale netwerken
  

 
Rotas Turisticas
Grupo Público · 8.410 membros
Aderir ao grupo
Podem publicar fotos das vossas viagens, férias, locais que estiveram ou gostariam de estar. Podem divulgar negócios ou actividades...