Privacybeleid

Privacybeleid
We respecteren uw privacy volledig.
 
We gebruiken geen cookies of andere hulpmiddelen om bezoekersinformatie te verzamelen.

Persoonlijke informatie die wordt verzameld wanneer u uw account aanmaakt of een reservering maakt, kan uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, locatie, IP en / of anderen bevatten.
We kennen of verkopen geen gegevens van onze klanten of gebruikers.

 

Links naar sites van derden
Rotas Turisticas heeft links naar andere websites, die cookies of andere mechanismen voor gegevensverzameling kunnen bevatten. Ons privacybeleid is niet van toepassing op websites van derden, dus als u een andere site van ons bezoekt, moet u het privacybeleid lezen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud die op diezelfde sites aanwezig is.

Gebruik van de toeristische routes veronderstelt aanvaarding van deze privacyovereenkomst. Rotas Turístico behoudt zich het recht voor om deze overeenkomst zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Daarom raden we u aan ons privacybeleid regelmatig te controleren om op de hoogte te blijven.

Waarom boeken bij ROTAS TURISTICAS
De beste prijzen
Onze partnerships met de grootste operatoren ter wereld bieden een zoektocht naar de beste prijzen op de markt.
Meer opties
In Rotas Turisticas kunt u het hotel boeken, het vliegticket kopen, de transfer van de luchthaven naar het hotel boeken en vice versa, de lokale excursies boeken, de auto huren, een reisverzekering afsluiten en de plaatsen bezoeken die u kunt bezoeken en waar u naartoe kunt gaan.
Vakantietips & bestemmingen
Honderden vakantiebestemmingen met alle opties waarmee u eenvoudig de bestemming kunt kiezen die het beste bij uw droomvakantie past.
ROTAS TURISTICAS


Volg ons op sociale netwerken
  

 
Rotas Turisticas
Grupo Público · 8.410 membros
Aderir ao grupo
Podem publicar fotos das vossas viagens, férias, locais que estiveram ou gostariam de estar. Podem divulgar negócios ou actividades...