Een bezoek aan Florence / Firenze, Toscane

Een bezoek aan Florence / Firenze, Toscane
Geplaatst door:   Toni Martins
Aanbevolen seizoen:   Het hele jaar
Beginnend land:   Italy
Aanbevolen duur:   3 Dagen
Florence, of Firenze, is de hoofdstad van de Italiaanse regio Toscane en is een van de meest bezochte steden in Italië. Florence, gebouwd aan de oevers van de rivier de Arno, staat vol met plaatsen van historisch en cultureel belang en trekt jaarlijks miljoenen toeristen. Florence kan op elk moment van het jaar worden bezocht. In Florence vindt u de beste en beroemdste musea ter wereld, een zeer goed bewaard gebleven historisch centrum. Hieronder staan ​​enkele van de belangrijkste plaatsen om te bezoeken.

De geschiedenis van Florence is zeer rijk en heeft een grote invloed gehad op de cultuur en economie van de stad. Opgericht in de 1e eeuw voor Christus. Door de Romeinen als militaire kolonie, groeide Florence in belang tijdens de Middeleeuwen als een onafhankelijke en welvarende stadstaat. Tijdens de Italiaanse Renaissance werd de stad een belangrijk cultureel en artistiek centrum, dat enkele van de grootste kunstenaars en denkers van die tijd aantrok. De Medici-familie, die een groot deel van deze periode over de stad heerste, was een belangrijke beschermheer van kunst, wetenschap en cultuur en financierde kunstenaars als Michelangelo, Leonardo da Vinci en Botticelli.

De Florentijnse cultuur wordt daarom sterk beïnvloed door renaissancekunst en -architectuur. De stad heeft een schat aan musea, kunstgalerijen en historische monumenten, waaronder de Galleria degli Uffizi, die een van de grootste collecties renaissancekunst ter wereld herbergt, en de kathedraal van Santa Maria del Fiore, een van de meest iconische kerken in de stad Italië. De keuken van Florence wordt ook zeer gewaardeerd, met een verscheidenheid aan traditionele gerechten zoals bistecca alla fiorentina, een gegrilde steak typisch voor de Toscaanse regio, en pappardelle al ragù, een pasta met vleessaus.

Op economisch gebied is Florence een zeer diverse stad, met belangrijke sectoren op het gebied van mode, sieraden, toerisme, financiële dienstverlening en voeding. De stad staat bekend om zijn mode-industrie, met veel bekende merken zoals Gucci, Salvatore Ferragamo en Roberto Cavalli die er zijn opgericht. Daarnaast is de stad een populaire toeristische bestemming, met miljoenen bezoekers van over de hele wereld die elk jaar de rijke cultuur en geschiedenis van de stad komen ervaren. De stad is ook de thuisbasis van veel financiële dienstverleners, waaronder enkele van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Italië.

Over het algemeen zijn de geschiedenis, cultuur en economie van Florence nauw met elkaar verbonden en beïnvloeden ze elkaar. De stad is een belangrijk centrum van kunst en cultuur, evenals een populaire toeristische bestemming en economisch centrum voor de Toscaanse regio en daarbuiten.

Florence-video:

De reis
 

Ponte Vecchio

Lat: 43.767956 - Lon: 11.253154
N: 43° 46' 4.6415999999999 "       E: 11° 15' 11.3544"

De Ponte Vecchio is een middeleeuwse brug in Florence, Italië, over de rivier de Arno. Het is een van de meest populaire toeristische attracties in Florence en staat bekend om zijn juweliers en handwerkwinkels die zich langs de brug uitstrekken.

De brug werd oorspronkelijk gebouwd van hout in 996, maar werd verwoest door een overstroming in 1117. Hij werd herbouwd in steen, met winkels langs beide zijden van de brug. Deze winkels waren oorspronkelijk bezet door slagers, maar in de 16e eeuw gaf de groothertog van Toscane opdracht om de winkels te bezetten door juweliers en goudsmeden, en sindsdien staat de brug bekend om zijn sieraden en ambachten.

Ponte Vecchio staat ook bekend om zijn architectuur, met drie stenen bogen die de rivier overspannen. Het centrale deel van de brug is hoger dan de andere, met een klein raam dat uitzicht biedt op de rivier de Arno.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was de Ponte Vecchio de enige brug in Florence die niet werd verwoest door terugtrekkende Duitse troepen en wordt beschouwd als een nationale schat. Momenteel wordt de brug beschermd en bewaard als historisch en cultureel erfgoed.

Ponte Vecchio is een populaire attractie voor zowel toeristen als de lokale bevolking, met een scala aan winkels die sieraden, kunst en handwerk verkopen. Veel kunstenaars en fotografen worden ook aangetrokken door de brug omdat deze een prachtig uitzicht op de rivier en de stad biedt.

Samengevat, de Ponte Vecchio is een historische brug in Florence, Italië, bekend om zijn juweliers- en ambachtswinkels en om zijn opmerkelijke architectuur. Het is een populaire toeristische attractie en een belangrijk cultureel symbool van Florence.
Commentaar Ponte Vecchio
Voeg foto´s toe aan: Ponte Vecchio


Kathedraal van Florence of de kathedraal van Santa Maria del Fiore

Lat: 43.772804 - Lon: 11.256411
N: 43° 46' 22.0944 "       E: 11° 15' 23.0796"

De kathedraal van Santa Maria del Fiore, of kortweg Duomo van Florence, is een van de beroemdste kathedralen ter wereld, gelegen in het hart van Florence, Italië. De bouw van de kathedraal begon in 1296 en nam meer dan 140 jaar in beslag, de opening in 1436.

De kathedraal is een van de meest opvallende voorbeelden van gotische architectuur in Italië, met zijn witte, groene en roze marmeren gevel en imposante rode bakstenen koepel, ontworpen door Filippo Brunelleschi. De koepel wordt beschouwd als een van de grootste architectonische prestaties van de Renaissance, met een diameter van 45 meter en een hoogte van meer dan 100 meter.

Het interieur van de kathedraal is even indrukwekkend, met fresco's en glas-in-loodramen uit de 14e en 15e eeuw, maar ook beelden en marmeren altaren die zijn gebeeldhouwd door bekende kunstenaars als Donatello en Luca della Robbia.

Een van de populairste attracties van de kathedraal is de klim naar de koepel, die een adembenemend uitzicht biedt over Florence en de omliggende vallei. Naar boven klimmen vereist een wandeling van 463 steile trappen, maar het panoramische uitzicht vanaf de top is zeker de moeite waard.

Een andere opmerkelijke attractie van de kathedraal is de doopkapel van San Giovanni, een marmeren gebouw voor de kathedraal, met enorme bronzen deuren die worden beschouwd als meesterwerken van renaissancekunst. Het interieur van de doopkapel is versierd met fresco's en mozaïeken uit de 13e en 14e eeuw.

Daarnaast herbergt de kathedraal ook een museum met schatten uit de kathedraal zoals wandtapijten, sculpturen en oude manuscripten.

Kortom, de kathedraal van Santa Maria del Fiore is een van de meest opvallende bezienswaardigheden van Florence en een van de meest opvallende voorbeelden van gotische architectuur in Italië. De koepel, de fresco's en het glas-in-lood zijn enkele van de meest opvallende kenmerken, evenals het adembenemende uitzicht op Florence vanaf de top.
Commentaar Kathedraal van Florence of de kathedraal van Santa Maria del Fiore
Voeg foto´s toe aan: Kathedraal van Florence of de kathedraal van Santa Maria del Fiore


Centrale Markt van Florence en Markt van San Lorenzo

Lat: 43.776667 - Lon: 11.253174
N: 43° 46' 36.0012 "       E: 11° 15' 11.4264"

Florence, Italië staat bekend om zijn levendige en levendige markten, die een breed scala aan lokale producten bieden, van eten en wijn tot handwerk en kleding. Twee van de bekendste markten zijn de Mercado Central en Mercado de San Lorenzo.

De Centrale Markt, ook wel Mercato Centrale genoemd, is een overdekte markt in het hart van Florence. Het opende in 1874 en is sindsdien een populaire bestemming voor toeristen en lokale bewoners die op zoek zijn naar verse, authentieke Toscaanse producten.

De markt is de thuisbasis van meer dan 300 verkopers, die onder andere een brede selectie van fruit, groenten, vlees, vis, kaas, wijn en olie aanbieden. Er is ook een gedeelte gewijd aan non-foodproducten zoals boeken, lederwaren, kleding en souvenirs.

Binnen de Centrale Markt is er een moderne en onlangs gerenoveerde ruimte die bekend staat als "Mercato Centrale Firenze", die een unieke eetervaring biedt. De ruimte beslaat meer dan 2.500 vierkante meter en beschikt over een verscheidenheid aan eet- en drinkkraampjes, waaronder vegetarische en veganistische opties, evenals een wijnbar en live cooking.

De Mercado de San Lorenzo is op zijn beurt een openluchtmarkt naast de beroemde gelijknamige kerk. De markt, gesticht in de 17e eeuw, staat bekend om zijn leren kraampjes waar handgemaakte tassen, portefeuilles, riemen en ander leerwerk worden verkocht.

Op de markt van San Lorenzo vind je ook kraampjes met etenswaren zoals kaas, olijven, gedroogd fruit en andere Italiaanse specialiteiten. Er is ook een gedeelte gewijd aan souvenirs en souvenirs uit de stad.

Bovendien is het gebied rond de San Lorenzo-markt vol met ambachtswinkels, restaurants en bars, waardoor het een populaire bestemming is voor toeristen die de cultuur en geschiedenis van Florence willen ontdekken.

Kortom, zowel de Centrale Markt als de San Lorenzo Markt zijn onmisbare bestemmingen voor iedereen die Florence bezoekt. Met hun brede selectie van lokale producten en handwerk bieden ze een authentieke en levendige ervaring van de Toscaanse cultuur en keuken.
Commentaar Centrale Markt van Florence en Markt van San Lorenzo
Voeg foto´s toe aan: Centrale Markt van Florence en Markt van San Lorenzo


Galleria degli Uffizi

Lat: 43.767786 - Lon: 11.255311
N: 43° 46' 4.0295999999998 "       E: 11° 15' 19.1196"

De Galleria degli Uffizi is een van de beroemdste en belangrijkste musea in Italië en de wereld. De galerij, gelegen in Florence, in de regio Toscane, staat bekend om zijn uitgebreide collectie renaissance- en barokkunst, waaronder werken van meesters als Leonardo da Vinci, Michelangelo, Botticelli, Caravaggio en Raphael.

De galerij werd in 1581 opgericht door Francesco I de' Medici, de groothertog van Toscane, die opdracht gaf tot de bouw van een gebouw om de verschillende administraties en rechtbanken van de Florentijnse regering te huisvesten, bekend als "uffizi" in het Italiaans. De architect die de leiding had over het project was Giorgio Vasari, die een gebouw met twee verdiepingen ontwierp dat de administratie op de begane grond zou huisvesten en de tentoonstellingszalen op de bovenverdieping.

In de 18e eeuw werd de galerij uitgebreid door de architect Bernardo Buontalenti, die een nieuwe vleugel aan het hoofdgebouw toevoegde. In de 19e eeuw werd de galerij verrijkt met de verwerving van nieuwe kunstwerken, waaronder een verzameling oude sculpturen en stukken Egyptische kunst.

In 1865 werd de Galleria degli Uffizi als museum voor het publiek geopend. Sindsdien is de collectie van de galerie gestaag gegroeid, dankzij schenkingen en aankopen. In 2019 verwelkomde de galerij meer dan 4,4 miljoen bezoekers en is daarmee een van de meest bezochte musea ter wereld.

Tegenwoordig herbergt de Galleria degli Uffizi een van de grootste collecties renaissance- en barokkunst ter wereld, met meer dan 100.000 werken in zijn collecties, hoewel slechts een klein deel ervan op elk moment te zien is. De tentoonstellingszalen bevatten kunstwerken in verschillende media, waaronder schilderijen, sculpturen, tekeningen en prenten.

Enkele van de beroemdste werken in de galerij zijn "The Birth of Venus" van Sandro Botticelli, "La Primavera" ook van Botticelli, "The Annunciation" van Leonardo da Vinci, "The Adoration of the Magi" van Filippo Lippi en "Madonna en Kind en Johannes de Doper" van Michelangelo. De Galleria degli Uffizi blijft een populaire bestemming voor kunstliefhebbers van over de hele wereld en een belangrijk onderzoeks- en studiecentrum voor Italiaanse renaissance- en barokkunst.

Entree: 25€ p/persoon
Commentaar Galleria degli Uffizi
Voeg foto´s toe aan: Galleria degli Uffizi


Galileo-museum

Lat: 43.767712 - Lon: 11.255935
N: 43° 46' 3.7631999999999 "       E: 11° 15' 21.366"

Het Museo Galileo, voorheen bekend als het Instituut en Museum van de Geschiedenis van de Wetenschap, is een museum in Florence, Italië, gewijd aan de geschiedenis van wetenschap en technologie. Het museum herbergt een grote collectie oude wetenschappelijke instrumenten, waaronder telescopen, microscopen, klokken, astrolabia en andere wetenschappelijke apparatuur.

Het museum werd in 1927 opgericht door een groep universiteitsprofessoren en wetenschappers onder leiding van de natuurkundige en wetenschapshistoricus Antonio Favaro. Het doel van het museum was om het rijke wetenschappelijke erfgoed van Italië te behouden en de studie van de geschiedenis van de wetenschap te bevorderen.

Het Museo Galileo heeft een uitgebreide collectie wetenschappelijke instrumenten, waarvan vele door de geschiedenis heen zijn gebruikt door vooraanstaande wetenschappers. Hoogtepunten van de collectie zijn de telescoop van Galileo Galilei, een 16e-eeuws astrolabium, de eerste microscoop van Leeuwenhoek en het eerste röntgenapparaat van Roentgen.

Naast wetenschappelijke instrumenten herbergt het museum ook een grote collectie zeldzame boeken en manuscripten met betrekking tot de geschiedenis van de wetenschap. Er is een eigen bibliotheek met meer dan 150.000 boeken, waaronder werken van Galileo, Leonardo da Vinci en Isaac Newton.

Het museum is een belangrijk centrum voor onderzoek en wetenschappelijke studies. Het biedt cursussen, seminars en conferenties over verschillende onderwerpen die verband houden met wetenschap en technologie. Er zijn ook educatieve programma's en activiteiten voor kinderen en jongeren, waaronder praktische workshops om meer te weten te komen over wetenschap en technologie.

Het gebouw waarin het Museo Galileo is gevestigd, is een kunstwerk op zich, met 17e-eeuwse fresco's en stucwerkversieringen. Het gebouw werd oorspronkelijk gebouwd als klooster in 1257 en werd in de 15e eeuw omgevormd tot paleis. Sindsdien heeft het verschillende renovaties en renovaties ondergaan om het museum te worden dat het nu is.

Kortom, het Museo Galileo is een fascinerend en leerzaam museum dat een uniek inzicht biedt in de geschiedenis van wetenschap en technologie. Met zijn verzameling oude wetenschappelijke instrumenten en zijn bibliotheek met zeldzame boeken is het een onmisbare bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in Italiaanse wetenschap, geschiedenis en cultuur.
Commentaar Galileo-museum
Voeg foto´s toe aan: Galileo-museum


Michelangelo-plein

Lat: 43.762943 - Lon: 11.265020
N: 43° 45' 46.5948 "       E: 11° 15' 54.072"

Piazza Michelangelo is een beroemd plein in Florence, Italië, dat een ongelooflijk panoramisch uitzicht over de stad biedt. Gelegen op de heuvel van San Miniato al Monte, ten zuiden van het historische centrum van Florence, werd het plein gebouwd ter ere van de beroemde renaissancekunstenaar Michelangelo.

Het plein werd in 1869 gebouwd door de architect Giuseppe Poggi, als onderdeel van een project om Florence te verfraaien. Het idee was om een ​​groene ruimte te creëren met een adembenemend uitzicht over de stad, waar zowel toeristen als de lokale bevolking van konden genieten.

In het midden van het plein staat een replica van Michelangelo's beroemde beeld van de David. Het beeld is een eerbetoon aan de kunstenaar, die werd geboren in Florence en een belangrijke erfenis achterliet in de stad.

Het uitzicht vanaf Piazza Michelangelo is adembenemend. Vanaf het plein zie je de stad Florence in zijn geheel, met de belangrijkste bezienswaardigheden uitgelicht, waaronder de Duomo, de Ponte Vecchio en het Palazzo Vecchio. De zonsondergang vanaf Piazza Michelangelo is bijzonder indrukwekkend en veel bezoekers komen naar het plein om van dit moment te genieten.

Piazza Michelangelo is een populaire plek voor zowel toeristen als de lokale bevolking, vooral in de zomermaanden, wanneer het gebruikelijk is om groepen mensen op het gras te zien zitten, genietend van een picknick en genietend van het uitzicht. Er is ook een café op het plein waar drankjes en snacks worden geserveerd, en een ambachtelijke markt in de buurt waar bezoekers lokale souvenirs kunnen kopen.

Hoewel de klim naar Piazza Michelangelo een beetje inspannend kan zijn, vooral op een warme zomerdag, maken het adembenemende uitzicht over de stad en de vredige, ontspannen sfeer van het plein het bezoek zeker waard. Voor degenen die niet naar het plein willen lopen, zijn er toeristenbussen die je de heuvel op brengen.

Kortom, Piazza Michelangelo is een must-see plek in Florence, met een adembenemend uitzicht over de stad en een eerbetoon aan de beroemde kunstenaar Michelangelo. Als u de stad bezoekt, mis dan niet de kans om dit iconische plein te bezoeken.
Commentaar Michelangelo-plein
Voeg foto´s toe aan: Michelangelo-plein


Piazza delle Signoria

Lat: 43.769614 - Lon: 11.255697
N: 43° 46' 10.6104 "       E: 11° 15' 20.5092"

Piazza della Signoria is sinds de Middeleeuwen het politieke centrum van de stad. Het plein wordt omgeven door belangrijke overheidsgebouwen en is de locatie geweest van vele historische evenementen, waaronder openbare demonstraties en rechtszaken.

In het midden van het plein staat de Fontein van Neptunus, een fontein met een standbeeld van de Romeinse god van de zee en kleinere fonteinen eromheen. Het beeld is gebeeldhouwd door Bartolomeo Ammannati en is een van de beroemdste bezienswaardigheden van het plein.

Een andere opmerkelijke attractie op Piazza della Signoria is de Loggia dei Lanzi, een open gewelfde galerij met een verzameling belangrijke sculpturen, waaronder het beroemde standbeeld van Perseus van Benvenuto Cellini. De Loggia dei Lanzi wordt ook gebruikt voor openbare evenementen zoals militaire parades en culturele optredens.

Het plein wordt ook omringd door enkele van de belangrijkste gebouwen van de stad, waaronder het Palazzo Vecchio, een gebouw uit de Renaissance dat ooit dienst deed als zetel van het stadsbestuur. Palazzo Vecchio is nu een museum en is open voor het publiek voor rondleidingen. Een ander opmerkelijk gebouw is de Galleria degli Uffizi, een van de beroemdste musea ter wereld, die een indrukwekkende collectie renaissance- en barokkunst herbergt.

Bovendien is Piazza della Signoria een populaire plek voor zowel toeristen als de lokale bevolking, met veel restaurants, cafés en winkels in de buurt. Het plein wordt vaak gebruikt voor culturele evenementen en festivals, waaronder het beroemde carnaval van Florence.

Kortom, Piazza della Signoria is een iconisch plein in Florence, met een rijke geschiedenis en tal van opmerkelijke bezienswaardigheden. Als u de stad bezoekt, mag u het plein niet missen.
Commentaar Piazza delle Signoria
Voeg foto´s toe aan: Piazza delle Signoria


Florence Park Scandicci (camperpark)

Lat: 43.762296 - Lon: 11.209131
N: 43° 45' 44.2656 "       E: 11° 12' 32.8716"

Gelegen op ongeveer 5 km lopen van het centrum van Florence, was dit het park dat ons het beste diende om de stad Florence te bezoeken.
Het park heeft enkele voorzieningen, het hoeft alleen water aan te voeren, en cassette lozen, er is geen grijswaterafvoer. Hij heeft stroom en er is geen ruimte om luifels te openen omdat de campers heel dicht bij elkaar staan.
Het beste is dat het beveiligd is, als we aankomen krijgen we de toegangscode tot de poort.
De volgende link bevat alle informatie over het park:
Scandicci camperplaats
Commentaar Florence Park Scandicci (camperpark)
Voeg foto´s toe aan: Florence Park Scandicci (camperpark)


Comments
Heeft nog steeds geen opmerkingen voor
Een bezoek aan Florence / Firenze, Toscane
Laat je reactie achter

  Dankjewel

Andere routes

Visitando Pisa em autocaravana (MotorHome)
Routebeschrijving voor: Italy
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando Soajo, Lindoso e Aldeia das Pontes
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 36km
Geplaatst door: Toni Martins
Rota dos 19 Castelos da região da Serra da Estrela
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 531 km
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando Florença / Firenze, Toscana
Routebeschrijving voor: Italy
Geplaatst door: Toni Martins
Roteiro para visitar Cinque Terre em Autocaravana (MotorHome)
Routebeschrijving voor: Italy
Geplaatst door: Toni Martins
Do Rio de Janeiro a Santos
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Brazil
Afstand om te reizen: 589 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Da Foz à Nascente do Rio Tejo
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 999 km
Geplaatst door: Antonio Martins
O que visitar, onde e quando visitar a Ilha de São Jorge nos Açores
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
Rota das Aldeias, Vilas e Cidades históricas do centro de Portugal
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 595 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Rota do Cacau
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Brazil
Afstand om te reizen: 750 km
Geplaatst door: Antonio Martins
De Maputo à Ilha de Moçambique
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Mozambique
Afstand om te reizen: 2994 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Escapadinha de fim de semana a Elvas no Alentejo
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando as Cascate del Mulino, Termas de Saturnia
Routebeschrijving voor: Italy
Geplaatst door: Toni Martins
Roteiro dos Mais Belos Lagos de Itália
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Italy
Afstand om te reizen: 1305 km
Geplaatst door: Toni Martins
Escapadinha para visitar Castelo de Vide e Marvão
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
Roteiro dos Alpes Franceses
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: France
Afstand om te reizen: 1041 km
Geplaatst door: Toni Martins
Rota dos Pirenéus Espanhóis
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Spain
Afstand om te reizen: 668 km
Geplaatst door: Toni Martins
Rota de Buenos Aires a Ushuaia ao longo da Ruta 3
Routebeschrijving voor 4x4
Routebeschrijving voor: Argentina
Afstand om te reizen: 3900 km
Geplaatst door: Antonio Martins
8 países (Republica Checa, Áustria, Eslováquia, Hungria, Croácia, Eslovénia, Itália, Alemanha)
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Czech Republic
Afstand om te reizen: 3370 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Rota dos Castelos do Alentejo
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 431 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Passamos pela Eslovénia e fomos visitar as grutas de Škocjan, Postojna e o castelo de Predjama
Routebeschrijving voor: Slovenia
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando Matera, Alberobello e Polignano a Mare
Routebeschrijving voor: Italy
Geplaatst door: Toni Martins
Rota Romântica da Alemanha
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Germany
Afstand om te reizen: 416 km
Geplaatst door: Toni Martins
Visitando a Toscana em carro de aluguer e autocaravana
Routebeschrijving voor: Italy
Afstand om te reizen: 200 km
Geplaatst door: Toni Martins
Rota de Ushuaia a Chaiten no Chile via Porvenir
Routebeschrijving voor 4x4
Routebeschrijving voor: Argentina
Afstand om te reizen: 3120 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Rota das Barragens ao Sul do Rio Tejo
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 749 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Rota dos vinhos, das vilas e cidades mais bonitas da Alsácia
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: France
Afstand om te reizen: 138 km
Geplaatst door: Toni Martins
Viajando por Marrocos
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Morocco
Afstand om te reizen: 2812 km
Geplaatst door: Antonio Martins
Rota das Praias do Algarve
Routebeschrijving voor Elk voertuig
Routebeschrijving voor: Portugal
Afstand om te reizen: 200km
Geplaatst door: Antonio Martins
O que visitar, onde e quando visitar a Ilha do Faial
Routebeschrijving voor: Portugal
Geplaatst door: Toni Martins
 

Waarom boeken bij ROTAS TURISTICAS
De beste prijzen
Onze partnerships met de grootste operatoren ter wereld bieden een zoektocht naar de beste prijzen op de markt.
Meer opties
In Rotas Turisticas kunt u het hotel boeken, het vliegticket kopen, de transfer van de luchthaven naar het hotel boeken en vice versa, de lokale excursies boeken, de auto huren, een reisverzekering afsluiten en de plaatsen bezoeken die u kunt bezoeken en waar u naartoe kunt gaan.
Vakantietips & bestemmingen
Honderden vakantiebestemmingen met alle opties waarmee u eenvoudig de bestemming kunt kiezen die het beste bij uw droomvakantie past.
ROTAS TURISTICAS


Volg ons op sociale netwerken
  

 
Rotas Turisticas
Grupo Público · 8.410 membros
Aderir ao grupo
Podem publicar fotos das vossas viagens, férias, locais que estiveram ou gostariam de estar. Podem divulgar negócios ou actividades...